enda

Lennart Birch

(1950 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Max 2007 Lyd Tv-serie
Statsmagt under anklage 2004 Lyd Tv-dokumentar
P.I.S. - Politiets indsatsstyrke 2000 Henning Lund Tv-serie
Skjulte spor 2000 Lyd Tv-serie
Jul på Kronborg 2000 Lyd Tv-serie
Nordisk Film 90 år 1996 Lyd DK/Dokumentarfilm
Skibet i skilteskoven 1992 Lyd Tv-serie
Kærlighed uden stop 1989 Toneassistent DK/Spillefilm
Danish Symphony 1988 Lyd DK/Dokumentarfilm
Pigen i gyngen 1988 Toneassistent U/Spillefilm
Sidste akt 1987 Lyd DK/Spillefilm
Kampen om den røde ko 1987 Tonemester, 2. unit DK/Spillefilm
Walter og Carlo (2) - yes, det er far 1986 Toneassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.