enda

Lennart Forup

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skjulte spor 2000 Titelsekvens Tv-serie
Jul på Kronborg 2000 Grafik Tv-serie
Olsen bandens første kup 1999 Grafik Tv-serie
Barbara 1997 Grafisk design DK/Spillefilm
Flemming og Berit 1994 Grafik Tv-serie
Aborresøen - Forurening 1978 Tegner DK/Kort fiktion
Aborresøen - Fødekæden 1978 Tegner DK/Kort fiktion
Aborresøen - Aborrens børn 1978 Tegner DK/Kort fiktion
Aborresøen - Vinter 1978 Tegner DK/Kort fiktion
Aborresøen - Forår 1978 Tegner DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.