enda

Lewis Bülow Bertelsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skammerens datter II – Slangens gave 2019 Log DK/Spillefilm
Hånd i hånd 2018 Colorgrading Tv-serie
Friheden 2018 DIT Tv-serie
Tinkas juleeventyr 2017 Online-klipper Tv-serie
Julestjerner 2012 Loader Tv-serie
Grænseland 2011 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.