enda

Li Garpenfeldt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Du forsvinder 2017 Rekvisitør DK/Spillefilm
Steppeulven 2014 Rekvisitør DK/Spillefilm
Det som ingen ved 2008 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Himlens hjerte 2008 Rekvisitør U/Spillefilm
De fortabte sjæles ø 2007 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Fighter 2007 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Wallander - det næste skridt 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Bang Bang Orangutang 2005 Rekvisitør DK/Spillefilm
Populærmusik fra Vittula 2004 Art director U/Spillefilm
Tillsammans 2000 Påklæder, Set rekvisitør U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.