enda

Lin Kun Wu

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fantasten 2017 Onkel DK/Spillefilm
Krummerne - alt på spil 2014 Wong DK/Spillefilm
Bankerot 2014 Sjing Sjang Tv-serie
Undskyld jeg forstyrrer 2012 Kinesisk kok DK/Spillefilm
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Den kinesiske præsident DK/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 Dr. Chen DK/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Lin Jun Wong Tv-serie
Kinamand 2005 Feng DK/Spillefilm
Jul i Valhal 2005 Mr. Tong Tv-serie
Klovn 2005 Linkun, kineser Tv-serie
Krøniken 2004 Kinesisk tjener Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.