enda

Linda Seger

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Stille hjerte 2014 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Kartellet 2014 Manuskriptkonsulent DK/Spillefilm
Sover Dolly på ryggen? 2012 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Det som ingen ved 2008 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Midsommer 2003 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Regel nr. 1 2003 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Klatretøsen 2002 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Jolly Roger 2001 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.