enda

Lis Louis-Jensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skyskraber 2011 Chefsminkør DK/Spillefilm
Cirkusliv i savsmuld 2011 Makeup Tv-serie
ID:A 2011 Makeup-konsulent DK/Spillefilm
Kvinden der drømte om en mand 2010 Makeup DK/Spillefilm
Manden med de gyldne ører 2009 Hitsnedkerens kone Tv-serie
Alt er relativt 2008 Sminkør DK/Dokumentarfilm
Mørke 2005 Makeup DK/Spillefilm
Kinamand 2005 Makeup DK/Spillefilm
Jul i Valhal 2005 Makeup assistent Tv-serie
Oh Happy Day 2004 Sminkør DK/Spillefilm
Rembrandt 2003 Makeup DK/Spillefilm
Vildspor 1998 Sminkør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.