enda

Lisa Carlehed

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Psykosia 2019 Viktoria DK/Spillefilm
Til vi falder 2019 Louise DK/Spillefilm
De forbandede år 2019 Britta DK/Spillefilm
Aminas breve 2017 Astrid DK/Spillefilm
Bedrag 2 2016 Lise Strand Tv-serie
I dine hænder 2015 Maria DK/Spillefilm
We 2015 Caroline DK/Kort fiktion
Natten er ung 2014 Lisa DK/Kort fiktion
Jeg er din 2014 Stemme DK/Kort fiktion
Dem man elsker 2012 Lisa DK/Kort fiktion
Regnbueaber 2011 Medvirkende DK/Kort fiktion
Brainy 2011 Tanja DK/Kort fiktion
Junk Love 2011 Sofia DK/Kort fiktion
Neel 2010 Medvirkende DK/Kort fiktion
Lars og Peter 2009 Medvirkende DK/Kort fiktion
Manden og mågen 2007 Grace DK/Kort fiktion
112 2006 Heidi DK/Kort fiktion
Genskabelsen 2006 Kvinde DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.