enda

Lisbet Obel

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Arvingerne 1 2014 Lyd Tv-serie
Tidsrejsen 2014 Boom operator Tv-serie
Borgen 3 2013 Lyd Tv-serie
Borgen 2 2011 Boom operator Tv-serie
Stykke for stykke 2009 Tonemester DK/Kort fiktion
Comeback 2008 Tonemester DK/Spillefilm
Gaven 2008 Tonemester DK/Spillefilm
Råzone 2006 B-tonemester DK/Spillefilm
Ynglinge 2006 Boom operator DK/Kort fiktion
Danmarks sjoveste mand 2005 Lyd DK/Kort fiktion
Angie 2005 Lyd DK/Dokumentarfilm
Klara - Tanker Fra Tajgaen 2004 Lyd DK/Dokumentarfilm
Kattemanden 2002 Lyd DK/Kort fiktion
Alt andet blev pludseligt totalt ligegyldigt 2001 Lyd DK/Kort fiktion
Leve mangfoldigheden 1999 Toneassistent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.