enda

Lise Marker

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hånd i hånd 2018 Rekvisitør Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Regi Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Regi Tv-serie
Heartless 1 2014 Scenografassistent Tv-serie
Tabu 2012 Chefrekvisitør DK/Kort fiktion
Nogle gange kommer vinteren om natten 2011 Scenografassistent DK/Kort fiktion
Frit fald 2011 Scenografassistent DK/Spillefilm
Gå med fred Jamil 2008 Regi DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.