enda

Lise Orheim Stender

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Heartstone 2017 Producer DK/Spillefilm
Stille hjerte 2014 Assisterende producer DK/Spillefilm
Baby 2014 Assisterende producer, Postproduktionskoordinator DK/Kort fiktion
Lulu 2014 Postproduktionskoordinator DK/Kort fiktion
Hvor lyset kommer ind 2013 Postproduktionskoordinator DK/Kort fiktion
Tomrum 2011 Associate producer DK/Kort fiktion
Værelse 304 2011 Producerassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.