enda

Lise Orheim Stender

Producer. Født 1984. Uddannet i Film- og Medievidenskab fra Københavns Universitet i 2010.

Stender har arbejdet i filmbranchen siden 2009. Hun spillefilmdebuterede som producer med 'Heartstone' (2016), der vandt en Queer Lion ved Venedig Filmfestival. Siden har hun produceret tv-serien 'Noia' (2020), 'Venuseffekten' (2021) og 'Du som er i himlen' (2021). Sidstnævnte var udtaget til filmfestivalerne i Toronto og San Sebastián.
Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Venuseffekten 2021 Producer DK/Spillefilm
Du som er i himlen 2021 Producer DK/Spillefilm
Noia 2020 Producer Tv-serie
Heartstone 2017 Producer DK/Spillefilm
Stille hjerte 2014 Assisterende producer DK/Spillefilm
Baby 2014 Assisterende producer, Postproduktionskoordinator DK/Kort fiktion
Lulu 2014 Postproduktionskoordinator DK/Kort fiktion
Hvor lyset kommer ind 2013 Postproduktionskoordinator DK/Kort fiktion
Tomrum 2011 Associate producer DK/Kort fiktion
Værelse 304 2011 Producerassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.