enda

Lise Schrøder

(1947 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Tante Anna DK/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Cilles mor DK/Spillefilm
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Økonoma DK/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Forstanderinde Tv-serie
Tsatsiki, moren og politimanden 1999 Lærerinde U/Spillefilm
Klinkevals 1999 Sygeplejerske 1 DK/Spillefilm
Strisser på Samsø 1997 Lilian Michelsen Tv-serie
Ørnens øje 1997 Sildekone DK/Spillefilm
Riget II 1997 Sygeplejerske 2 DK/Spillefilm
Bryggeren 1996 Spækhøkerenken Tv-serie
Mørkeleg 1996 Bartender DK/Spillefilm
Kun en pige 1995 Frk. Vestergaard DK/Spillefilm
Riget 1994 2. sygeplejerske DK/Spillefilm
Lykken er en underlig fisk 1989 Ulla fra "Shoppen" DK/Spillefilm
Lille søster kanin 1988 Stemme U/Kort fiktion
Da Lotte blev usynlig 1988 Mads' mor Tv-serie
Prinsessen og den flyvende skomager 1986 Stemme U/Spillefilm
Rejseholdet 1983 Eva Marie West, kriminalassistent Tv-serie
Den ubetænksomme elsker 1982 Stuepige hos Krebs DK/Spillefilm
Krigsdøtre 1981 Medvirkende Tv-serie
Nævningene 1980 Anna Lund Tv-serie
Uden støtte fra befolkningen kunne vi ingenting udrette 1980 Medvirkende Tv-film
Attentat 1980 Edith, Jørgensens kone DK/Spillefilm
Else Kant 1978 Medvirkende Tv-serie
Familien Gyldenkål vinder valget 1977 Dame med barn DK/Spillefilm
Pas på ryggen, professor! 1977 Sovjetisk ambassadørfrue DK/Spillefilm
Piger i trøjen 2 1976 Journalist DK/Spillefilm
En by i provinsen 1976 Gurli Madsen Tv-serie
Skygger 1972 Klinikassistent Tv-film
Dronningen 1972 Medvirkende Tv-film
Farlige kys 1972 Medvirkende DK/Spillefilm
Man sku' være noget ved musikken 1972 Frk. Sørensen, plejerske DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.