enda

Liv Ullmann

(1938 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Searching for Ingmar Bergman 2018 Medvirkende U/Dokumentarfilm
I et spejl i en gåde 2008 Mormor U/Spillefilm
Den danske dikter 2006 Fortæller U/Kort fiktion
Saraband 2003 Medvirkende Tv-film
Troløs 2000 Instruktion U/Spillefilm
Sofie 1992 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Oksen 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Hinsides sult 1982 Speaker DK/Dokumentarfilm
Høstsonaten 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Slangens æg 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Længsel efter kærlighed 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Ægteskabsannoncen 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Tabte horisonter 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Scener fra et ægteskab 1973 Medvirkende Tv-serie
The Night Visitor 1971 Ester Jenks U/Spillefilm
Nybyggerne 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Kold sved 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Danske billeder 1970 Norsk speak DK/Dokumentarfilm
Udvandrerne 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Passion 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Skammen 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Ulvetimen 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Persona - Sonate for to 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Kort er sommeren 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
San Sebastian International Film Festival 2007-09-20 Sofie
Miami International Film festival 2005-02-04 Sofie
Chicago International Film Festival 2004-10-07 Sofie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.