enda

Lizette Jonjic

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Journal 64 2018 Co-producer (Sverige) DK/Spillefilm
The House That Jack Built 2018 Co-producer (Sverige) DK/Spillefilm
Battle 2018 Co-producer U/Spillefilm
Darling 2017 Co-producer DK/Spillefilm
Miss Kicki 2009 Producer U/Spillefilm
Gud, lugt og hende 2008 Produktionskoordinator U/Spillefilm
Lucky blue 2007 Producer U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.