enda

Lizzi Varencke

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sparekassen 1980 Medvirkende Tv-film
Rend mig i traditionerne 1979 Crissy, Hugos kone DK/Spillefilm
I løvens tegn 1976 Karin, journalist DK/Spillefilm
Sønnen fra Vingården 1975 Line Martin, konsulens datter DK/Spillefilm
Nøddebo Præstegård 1974 Viola DK/Spillefilm
Seks personer søger en forfatter 1973 Medvirkende Tv-film
Seks roller søger en forfatter 1973 Skuespillerinde Tv-film
Dronningen 1972 Svigerdatteren Tv-film
Muffen 1970 Medvirkende Tv-film
Sulevælling I 1970 Pige Tv-film
Den røde rubin 1970 Nanna DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.