enda

Logan Lerman

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Indignation 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Fury 2014 Norman Ellison U/Spillefilm
Percy Jackson & Uhyrernes Hav 2013 Percy Jackson U/Spillefilm
Percy Jackson & lyntyven 2010 Percy Jackson U/Spillefilm
The Number 23 2007 Robin Sparrow U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.