enda

Lotte Hermann

(1941 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sofie 1992 Pulle, Sofies tante DK/Spillefilm
Drenge 1977 Tanten DK/Spillefilm
Strømer 1976 Vera, Jørgensens forh.kone DK/Spillefilm
Den dobbelte mand 1976 Lily DK/Spillefilm
Tv-stykket 1974 Vivi Leidersmull Tv-film
Retspleje 1971 Pige Tv-film
Jeg - en marki 1967 Kontordame hos Mikkelsen DK/Spillefilm
Jeg er sgu min egen! 1967 Rosa DK/Spillefilm
Murmel 1965 Medvirkende Tv-film
I brændingen 1965 Marie Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.