enda

Louis Larsen

(1890 – 1960)

Filmfotograf.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fange Nr. 1 1935 Foto DK/Spillefilm
Det gyldne Smil 1935 Foto DK/Spillefilm
Lynet 1934 Foto DK/Spillefilm
Flugten fra Millionerne 1934 Foto DK/Spillefilm
Kobberbryllup 1933 Foto DK/Spillefilm
Saa til søs 1933 Foto, Klip DK/Spillefilm
Jokeren 1928 Foto DK/Spillefilm
Dydsdragonen 1927 Foto DK/Spillefilm
Den Sørgmuntre Barber 1927 Foto DK/Spillefilm
Maharajahens Yndlingshustru 1926 Foto DK/Spillefilm
Det sovende Hus 1926 Foto DK/Spillefilm
Fra Piazza del Popolo 1925 Foto DK/Spillefilm
Kan Kvinder fejle? 1924 Foto DK/Spillefilm
Lille Dorrit 1924 Foto DK/Spillefilm
Morænen 1924 Foto DK/Spillefilm
Wienerbarnet 1924 Foto DK/Spillefilm
Nedbrudte Nerver 1923 Foto DK/Spillefilm
Lasse Månsson fra Skaane 1923 Foto DK/Spillefilm
Paa Slaget 12 1923 Foto DK/Spillefilm
Den sidste Dans 1923 Foto DK/Spillefilm
David Copperfield 1922 Foto DK/Spillefilm
Præsten i Vejlby 1922 Foto DK/Spillefilm
Store forventninger 1922 Foto DK/Spillefilm
Hans gode Genius 1922 Foto DK/Spillefilm
Lykkens Galoscher 1921 Foto DK/Spillefilm
Borgslægtens Historie 1920 Foto DK/Spillefilm
Via Crucis 1920 Foto DK/Spillefilm
Kærlighedens Almagt 1919 Foto DK/Spillefilm
Hans store Chance 1919 Foto DK/Spillefilm
Grevindens Ære 1919 Foto DK/Spillefilm
Hendes Helt 1919 Foto DK/Spillefilm
Stakkels Karin 1919 Foto DK/Spillefilm
Blomsterpigens Hævn 1918 Foto DK/Spillefilm
Himmelskibet 1918 Foto DK/Spillefilm
Folkets Ven 1918 Foto DK/Spillefilm
Hans Kæreste 1918 Foto DK/Spillefilm
Den lille Danserinde 1918 Foto DK/Spillefilm
Præsten fra Havet 1918 Foto DK/Spillefilm
Pjerrot 1917 Foto DK/Spillefilm
Fjeldpigen 1917 Foto DK/Spillefilm
Handelen med Menneskeliv 1917 Foto DK/Spillefilm
Kampen om Kvinden 1917 Foto DK/Spillefilm
Kriminalgaaden i Kingosgade 1917 Foto DK/Spillefilm
Pengenes Magt 1917 Foto DK/Spillefilm
Studenterkammeraterne 1917 Foto DK/Spillefilm
Tropernes Datter 1917 Foto DK/Spillefilm
Et Barnehjerte 1917 Foto DK/Spillefilm
Verdens Undergang 1916 Foto DK/Spillefilm
Pavillonens Hemmelighed 1916 Foto DK/Spillefilm
Filmens Datter 1916 Foto DK/Spillefilm
Giftpilen 1916 Foto DK/Spillefilm
Grevinde Clara 1916 Foto DK/Spillefilm
En Kærlighedsprøve 1916 Foto DK/Spillefilm
Lykkedrømme 1916 Foto DK/Spillefilm
Prinsessens Hjerte 1916 Foto DK/Spillefilm
Spejlets Spaadom 1916 Foto DK/Spillefilm
En Søns Kærlighed 1916 Foto DK/Spillefilm
Vaadeskudet 1916 Foto DK/Spillefilm
Drankersken 1915 Foto DK/Spillefilm
Godsforvalteren 1915 Foto DK/Spillefilm
I Stjernerne staar det skrevet 1915 Foto DK/Spillefilm
Kvinden, han mødte 1915 Foto DK/Spillefilm
Manegens Børn 1915 Foto DK/Spillefilm
Nattens Gaade 1915 Foto DK/Spillefilm
Den Vanærede 1915 Foto DK/Spillefilm
Kampen om Barnet 1915 Foto DK/Spillefilm
Det evige Had 1915 Foto DK/Spillefilm
Detektivens Barnepige 1914 Foto DK/Spillefilm
Expressens Mysterium 1914 Foto DK/Spillefilm
Lykken svunden og genvunden 1914 Foto DK/Spillefilm
En stærkere Magt 1914 Foto DK/Spillefilm
Fra Mørke til Lys 1914 Foto DK/Spillefilm
Guldkalven 1914 Foto DK/Spillefilm
Jens Daglykke 1914 Foto DK/Kort fiktion
Skyldig? - ikke skyldig? 1914 Foto DK/Spillefilm
Det svage Punkt 1914 Foto DK/Kort fiktion
Søndagsjægerens Jagtæventyr 1914 Foto DK/Kort fiktion
Axel Breidahl morer sig 1913 Foto DK/Kort fiktion
Chatollets Hemmelighed 1913 Foto DK/Spillefilm
Atlantis 1913 Foto DK/Spillefilm
Skandalen paa Sørupgaard 1913 Foto DK/Spillefilm
Man skal ikke skue Hunden paa Haarene Foto DK/Kort fiktion
Den troløse Hustru Foto DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.