enda

Louise Clausen

Datter af instruktøren Erik Clausen.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Aldrig mere i morgen 2017 Instruktørassistent, Manuskript, Klipper DK/Spillefilm
Mennesker bliver spist 2015 Klipper, Manuskript DK/Spillefilm
Frihed på prøve 2010 B-klipper, Trailer-klipper DK/Spillefilm
Ledsaget udgang 2007 B-klipper, Manuskonsulent, Casting DK/Spillefilm
De fortabte sjæles ø 2007 Casting (biroller), Casting DK/Spillefilm
Mit Danmark - film nr. 5 2006 Foto DK/Dokumentarfilm
Slip hestene løs 2000 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Tarzan Mama Mia 1989 Konkurrencerytter DK/Spillefilm
Manden i Månen 1986 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.