enda

Louise Fribo

(1970 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gidseltagningen II 2019 Medvirkende Tv-serie
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Urolog DK/Spillefilm
Rio 2 2014 Gabi U/Spillefilm
Hjælp! Jeg er en fisk 2000 Sasha DK/Spillefilm
Babar: Elefanternes konge 1999 Céleste U/Spillefilm
Karrusel 1998 Karina Tv-serie
Riget II 1997 Sanne DK/Spillefilm
Katja og englen 1995 Medvirkende DK/Kort fiktion
Hallo, det er jul 1995 Medvirkende Tv-serie
Elsker, elsker ikke 1995 Caja DK/Spillefilm
Riget 1994 Sanne DK/Spillefilm
Hjælp - min datter vil giftes 1993 Trine, Bjarnes datter DK/Spillefilm
Natskygger 1993 Musik DK/Dokumentarfilm
Skibet i skilteskoven 1992 Skov-fe Tv-serie
Skønheden og udyret 1991 Belle U/Spillefilm
Barndommens gade 1986 Lisa DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.