enda

Louise Muchardt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Cykelmyggen og Minibillen 2014 Animator DK/Spillefilm
Isblomstens hemmelighed 2012 Figurdesign DK/Kort fiktion
Tigre og tatoveringer 2010 Animation DK/Kort fiktion
Cykelmyggen og dansemyggen 2007 Animation DK/Spillefilm
Krig og kager 2006 Animation DK/Kort fiktion
Sukkerknald 2005 Animation DK/Kort fiktion
Eventyret om den dårlige samvittighed 2005 Animation DK/Kort fiktion
Cirkeline og verdens mindste superhelt 2004 Animation DK/Spillefilm
Dem derovre og de andre 2004 Animation DK/Kort fiktion
Drengen der ville gøre det umulige 2003 Animationsassistent DK/Spillefilm
Hund & fisk 2001 Tegninger DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.