enda

Louise Odgaard Nielsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Zoomerne 2009 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Alt er relativt 2008 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
45 cm - Or Love as a Symbolic Communication Medium 2007 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Hvordan vi slipper af med de andre 2007 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Råzone 2006 Produktionsleder DK/Spillefilm
Efter brylluppet 2006 Produktionsassistent DK/Spillefilm
In Transit 2005 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Hundeøjne 2005 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Klovn 2005 Assisterende producer, Producerassistent Tv-serie
2 ryk og en aflevering 2003 Producerassistent DK/Spillefilm
Kald mig bare Aksel 2002 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.