enda

Love Larson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Selvmordsturisten 2019 Makeup-designer DK/Spillefilm
The House That Jack Built 2018 Special effects makeup DK/Spillefilm
Holiday 2018 Protesedesign DK/Spillefilm
Kæmpen 2017 Hår og makeup U/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Special effects makeup DK/Spillefilm
Mænd der hader kvinder 2009 Special effekt-makeup U/Spillefilm
Pigen der legede med ilden 2009 Special effekt-makeup U/Spillefilm
Luftkastellet der blev sprængt 2009 Special effekt-makeup U/Spillefilm
Mammut 2009 Special effects makeup U/Spillefilm
Arn - tempelridderen 2007 Sminkør U/Spillefilm
Zozo 2005 Special effects makeup U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.