enda

Lue Støvelbæk

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De forbandede år 2019 Knud Ravn DK/Spillefilm
Spider-Man: Into the Spider-Verse 2018 (dansk stemme) U/Spillefilm
Frierfødder 2015 Medvirkende DK/Kort fiktion
Bankerot 2014 Kunde Tv-serie
Borgen 3 2013 Jonas Ravn Tv-serie
Ice age 2: På tynd is 2006 Stemme U/Spillefilm
Find Nemo 2003 Stemme U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.