enda

Lukas Toya

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De Frivillige 2019 Lars DK/Spillefilm
Far til fire i solen 2018 Peter DK/Spillefilm
Far til fire på toppen 2017 Peter DK/Spillefilm
Flokken 2013 Peter DK/Kort fiktion
Fartstriber 2005 Unge Junior U/Spillefilm
Meningen med Flemming 2001 Jonas DK/Kort fiktion
Skjulte spor 2000 Emil, Michaels søn Tv-serie
Dybt vand 1999 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.