enda

Lynn Hershman

(1941 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Shooting script - a transatlantic love story 1992 Instruktion, Foto DK/Eksperimentalfilm
Guerrilla Girl 1992 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Conspiracy of silence 1992 Instruktion, Manus, Klip DK/Eksperimentalfilm
Seeing is Believing 1991 Instruktion, Manus U/Eksperimentalfilm
Elektronisk dagbog 1990 Instruktion, Medvirkende, Manus, Foto U/Dokumentarfilm
Longshot 1989 Instruktion, Manus U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.