enda

Mack Sennett

(1880 – 1960)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Boobs in the woods 1925 Produktion U/Kort fiktion
A la carte 1919 Produktion U/Kort fiktion
His bitter pill 1916 Instruktion, Produktion U/Kort fiktion
Tjeneren fra Café Astoria 1916 Produktion U/Kort fiktion
Chaplin som lykkejæger 1914 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Chaplin på væddeløbsbanen 1914 Instruktion, Producer U/Kort fiktion
Panikhotellet 1914 Instruktion, Producer U/Kort fiktion
Tango tangles 1914 Instruktion, Manus, Producer U/Kort fiktion
Tillie's knuste lykke 1914 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Cruel, cruel love 1914 Instruktion U/Kort fiktion
Chaplin som urtyv 1914 Instruktion, Producer U/Kort fiktion
Chaplin som skruebrækker 1914 Manus, Producer U/Kort fiktion
Mabel's married life 1914 Produktion U/Kort fiktion
Chaplin som stenaldermand 1914 Producer U/Kort fiktion
Getting Acquainted 1914 Producer U/Kort fiktion
Chaplin som Ægtemand 1914 Producer U/Kort fiktion
His musical career 1914 Producer U/Kort fiktion
Chaplin har ingen Nerver 1914 Producer U/Kort fiktion
Those love pangs 1914 Producer U/Kort fiktion
The new janitor 1914 Producer U/Kort fiktion
The Rounders 1914 Producer U/Kort fiktion
Chaplin er upålidelig 1914 Producer U/Kort fiktion
Den ny Filmsskuespiller 1914 Producer U/Kort fiktion
Chaplin i det grønne 1914 Producer U/Kort fiktion
Chaplin som Othello 1914 Producer U/Kort fiktion
En aften i Snolderød varieté 1914 Producer U/Kort fiktion
Chaplin som tandlæge 1914 Producer U/Kort fiktion
Mabel's busy day 1914 Producer U/Kort fiktion
The knockout 1914 Producer U/Kort fiktion
A busy day 1914 Producer U/Kort fiktion
Chaplin som søvngænger 1914 Producer U/Kort fiktion
His favourite pastime 1914 Producer U/Kort fiktion
Chaplin filmer 1914 Producer U/Kort fiktion
Chaplins paraply 1914 Producer U/Kort fiktion
Kid auto races at Venice 1914 Producer U/Kort fiktion
Chaplin som journalist 1914 Producer U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.