enda

Mads Buch

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Cykelmyggen og Minibillen 2014 Animator DK/Spillefilm
Otto er et næsehorn 2013 Storyboard (3D) DK/Spillefilm
Flammen og vattotten 2012 Animator DK/Kort fiktion
Isblomstens hemmelighed 2012 Animation DK/Kort fiktion
Ronal Barbaren 2011 Stemme, Animator DK/Spillefilm
Disco ormene 2008 Animator DK/Spillefilm
Teddy's Boy 2007 Instruktion, Animation DK/Kort fiktion
Jungledyret Hugo 3 - fræk, flabet og fri 2007 Figuranimator DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.