enda
Person

Mads Damsbo

(1984 – )

Producer. Født 17/6 1984. Uddannet producer fra Filmskolen Super16 i 2011.

Damsbo grundlagde selskabet Makropol i 2011, fokuseret på ny teknologi og interaktive oplevelser. I de senere år har Makropol’s titler oftest været såkaldte Immersive Stories, der anvender Virtual Reality og installationsdesign.

Han har produceret en række VR-film, blandt andet ''Ewa'' (2016, Johan Knattrup Jensen), der deltog ved Cannes-festivalen, ''Doom Room (2018, Jesper Dalgaard), ''Smagen af Sult - VR'' (2020, David Adler), som var udtaget til Venedig Filmfestival og ''Nattens ende'' (2021, David Adler), som vandt en pris ved Venedig Filmfestival, samt kunstig intelligens-værkerne ''Artificial Awakening'' (2021) og ''Kaspar'' (2021), begge udtaget til IDFA.
Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Skyggen 2022 Executive producer, Manuskriptforfatter Interaktive projekter
Smagen af sult – VR 2021 Executive producer Interaktive projekter
Nattens ende 2021 Executive producer Interaktive projekter
Smagen af sult 2021 Producer DK/Spillefilm
Ewa, Out of Body 2016 Producer Interaktive projekter
Skammekrogen 2014 Producer Interaktive projekter
Turbo 2012 Producer DK/Kort fiktion
The Load 2012 Executive producer DK/Kort fiktion
How to Say Goodbye 2012 Producer DK/Kort fiktion
Dicte 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
Barvalo 2012 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Ord 2011 Producer DK/Kort fiktion
Skinke 2010 Producer DK/Kort fiktion
Kaktus 2008 Producer DK/Kort fiktion
Veninder 2005 Rekvisitørassistent, Producer (postproduktion) DK/Spillefilm
Bølle Bob & Smukke Sally 2005 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm