enda

Mads Damsbo

(1984 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ewa, Out of Body 2016 Producer Interaktive projekter
Skammekrogen 2014 Producer Interaktive projekter
Turbo 2012 Producer DK/Kort fiktion
The Load 2012 Executive producer DK/Kort fiktion
How to Say Goodbye 2012 Producer DK/Kort fiktion
Dicte 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
Barvalo 2012 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Ord 2011 Producer DK/Kort fiktion
Skinke 2010 Producer DK/Kort fiktion
The Matjulskis 2008 Producer DK/Kort fiktion
Kaktus 2008 Producer DK/Kort fiktion
Veninder 2005 Rekvisitørassistent, Producer (postproduktion) DK/Spillefilm
Bølle Bob & Smukke Sally 2005 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.