enda

Mads Egmont Christensen

(1947 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Slottet i Italien 2000 Producer DK/Dokumentarfilm
Ørnens øje 1997 Producer DK/Spillefilm
Bella min Bella 1996 Producer DK/Spillefilm
Krystalbarnet 1996 Executive producer DK/Spillefilm
Jerusalem 1996 Co-producer U/Spillefilm
Cirkus Ildebrand 1995 Executive producer DK/Spillefilm
Hjem til fem 1995 Producer Tv-serie
Tango for tre 1994 Medvirkende, Producer Tv-serie
Roser og persille 1993 Produktion DK/Spillefilm
Længe leve friheden 1993 Produktion, Producer Tv-film
Karlsvognen 1992 Produktion DK/Spillefilm
The silent touch 1992 Co-producer U/Spillefilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Producer DK/Spillefilm
Giselle 1991 Producer DK/Dokumentarfilm
Farlig leg 1990 Producer DK/Spillefilm
Lad isbjørnene danse 1990 Producer DK/Spillefilm
Lykken er en underlig fisk 1989 Producer DK/Spillefilm
Himmel og helvede 1988 Instruktør, 2. unit, Producer DK/Spillefilm
Pelle Erobreren 1987 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Busters verden 1984 Produktion DK/Spillefilm
Zappa 1983 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Tomas - et barn du ikke kan nå 1980 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Lübeck, Nordische Filmtage 2008-10-29 Drengene fra Sankt Petri
Lübeck, Nordische Filmtage 2002-10-31 Bella min Bella
Lübeck, Nordische Filmtage 2001-11-01 Slottet i Italien
Odense Internationale Film Festival 2001-08-13 Slottet i Italien
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.