enda

Mads Køngerskov

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Våbensmuglingen 2014 Belysningsmester DK/Dokumentarfilm
Cavern 2013 Foto DK/Kort fiktion
MGP Missionen 2013 Belysningsmester DK/Spillefilm
Drengestreger 2012 Simon, Fotograf DK/Kort fiktion
Forbandelsen 2012 Belysningsmester DK/Kort fiktion
The Art of Crossing a Bridge 2012 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Min søsters børn alene hjemme 2012 Belysningsmester DK/Spillefilm
Ord 2011 Fotograf DK/Kort fiktion
Dyret 2011 Belysningsmester DK/Kort fiktion
4x1 2011 Belyser Tv-serie
Radio Karen 2011 2. fotograf Tv-serie
M for Markus 2011 Belyser DK/Kort fiktion
TeddyBoy 2010 Foto DK/Kort fiktion
Au pair 2010 Foto DK/Kort fiktion
1001 hemmeligheder for børn - og ikke for voksne 2010 Lys DK/Kort fiktion
Her bor Jensen 2010 Belysningsmester, 2. unit DK/Kort fiktion
Hævnen 2010 Belyser DK/Spillefilm
Kidnappet 2010 Belysningsassistent (Kenya) DK/Spillefilm
Andre mennesker 2009 Foto DK/Kort fiktion
Heart of Mine 2009 Foto DK/Dokumentarfilm
Profetia 2009 2. fotograf, Belysningsmester DK/Spillefilm
Superbror 2009 Belyser DK/Spillefilm
Den fremmede 2009 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Mig og Jesper 2009 Fotograf DK/Dokumentarfilm
En dag i Europa 2008 Foto DK/Dokumentarfilm
Att: Kasimir 2008 Foto DK/Kort fiktion
Mellem træerne 2008 Fotograf DK/Kort fiktion
Maszynka do Swirkania 2007 Foto DK/Kort fiktion
Pels Pelsen 2006 Fotograf DK/Kort fiktion
Den onde lejer 2006 Fotograf DK/Kort fiktion
Ingrid, Palle og lydene 2005 Foto DK/Kort fiktion
Store planer 2005 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Forventningens glæde 2004 Belyser DK/Kort fiktion
Hjemkomst 2004 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Jesus & Josefine 2003 Lyssætter Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.