enda

Mads Reuther

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
I blodet 2016 Esben DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Jesper DK/Spillefilm
Velkommen til Paradis 2015 Malte DK/Kort fiktion
Shiva 2015 Daniel DK/Kort fiktion
Eliten 2015 Michael DK/Spillefilm
Reception 2013 Victor DK/Kort fiktion
Klassefesten 2011 Festtjener DK/Spillefilm
I Frodes hoved 2010 Frode DK/Kort fiktion
Sandheden om mænd 2010 Mads, 17 år DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.