enda

Mads Thomsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Missing Films 2020 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Den døde soldat 2019 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Far til fire - til søs 2012 Fotograf DK/Spillefilm
Outsider 1:3 2012 2. fotograf Tv-serie
Outsider 2:3 2012 2. fotograf Tv-serie
Outsider 3:3 2012 2. fotograf Tv-serie
Hvem brænder børnene i helvede? 2011 Foto DK/Kort fiktion
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Foto DK/Spillefilm
Noget i luften 2011 Foto DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Foto DK/Spillefilm
Sorte kugler 2009 Foto DK/Spillefilm
Ved verdens ende 2009 Cheffotograf, 2. unit (Australien) DK/Spillefilm
Far til fire - på hjemmebane 2008 Foto DK/Spillefilm
Begravelsen 2008 Fotograf DK/Kort fiktion
Kandidaten 2008 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Mr. Poxycat & Co. 2007 Foto Tv-serie
Under bæltestedet 2006 Foto DK/Kort fiktion
Sprængfarlig bombe 2006 Fotograf DK/Spillefilm
Overcoming 2005 Foto DK/Dokumentarfilm
Turn back time 2005 Foto DK/Dokumentarfilm
Adams æbler 2005 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Opbrud 2005 Fotograf, 2. unit (Tyskland) DK/Spillefilm
P.O.V. - Point of View 2002 Foto DK/Spillefilm
Flyvende farmor 2001 Fotografassistent, 2. unit (Bosnien-Herzegovina) DK/Spillefilm
Charlot og Charlotte 1996 B-fotograf Tv-serie
Breaking the Waves 1996 Focus puller, 2. unit DK/Spillefilm
Farligt venskab 1995 Kameraassistent DK/Spillefilm
Frække Frida og de frygtløse spioner 1994 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Vases or Faces 1994 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Hjælp - min datter vil giftes 1993 Fotografassistent DK/Spillefilm
Åndernes hus 1993 Fotografassistent U/Spillefilm
Jesus vender tilbage 1992 Fotografassistent DK/Spillefilm
Møv og Funder 1991 Fotografassistent, 2. unit (Bosnien-Herzegovina) DK/Spillefilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Loader DK/Spillefilm
Giselle 1991 Loader DK/Dokumentarfilm
Dagens Donna 1990 Clapper DK/Spillefilm
Farlig leg 1990 Clapper DK/Spillefilm
Walter og Carlo i Amerika 1989 Fotografassistent DK/Spillefilm
Opfinderkontoret 1982 Medvirkende Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.