enda

Maggie Widstrand

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Borg 2017 Børnecasting U/Spillefilm
Rejsen til Fjerkongens Rige 2014 Stemmecasting (svensk) U/Spillefilm
Daisy Diamond 2007 Børnecasting DK/Spillefilm
Bang Bang Orangutang 2005 Casting DK/Spillefilm
Manderlay 2005 Børnecasting DK/Spillefilm
Populærmusik fra Vittula 2004 Casting U/Spillefilm
Jan Guillous Ondskab 2003 Casting U/Spillefilm
Tsatsiki, moren og politimanden 1999 Børnecasting U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.