enda

Magnus Christian Hansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sky 2010 Belyser DK/Kort fiktion
Hævnen 2010 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Belysningsassistent Tv-serie
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Skynd dig hjem 2009 Lys DK/Dokumentarfilm
Romeo & Julius 2009 Lys DK/Dokumentarfilm
Drømme i København 2009 Belysningsassistent DK/Dokumentarfilm
Oldboys 2009 Belyser DK/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Gå med fred Jamil 2008 Lyssætter DK/Spillefilm
Gaven 2008 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Canoe 2007 Belyser DK/Kort fiktion
Fighter 2007 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.