enda

Magnus Hohler

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
På toppen af verden 2015 Stemme U/Spillefilm
Sangen fra havet 2014 Lydmix (dansk version) U/Spillefilm
Ronal Barbaren 2011 Dialogindspilning (promo screener) DK/Spillefilm
Ghanas dæmoner 2006 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Pagten 2003 Musikproducer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.