enda

Magnus Krepper

(1967 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dronningen 2019 Peter DK/Spillefilm
Unge Astrid 2019 Samuel U/Spillefilm
Før frosten 2019 Gustav DK/Spillefilm
Undtagelsen 2019 Gunnar DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Erik Tv-serie
Nylon 2015 Johan DK/Kort fiktion
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Erik Tv-serie
Jeg er din 2014 Stemme DK/Kort fiktion
Værelse 304 2011 Jonas DK/Spillefilm
Ond tro 2010 Medvirkende U/Spillefilm
Original 2009 Berd DK/Spillefilm
Pigen der legede med ilden 2009 Hans Faste U/Spillefilm
Luftkastellet der blev sprængt 2009 Hans Faste U/Spillefilm
Goodbye Bluebird 2007 Frank DK/Kort fiktion
Misa min 2003 Faren U/Spillefilm
Så hvid som sne 2001 Polsk kunstner U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.