enda

Mai-Britt Haurholm

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Flammen & Citronen 2008 Makeup DK/Spillefilm
Rene hjerter 2006 Makeup assistent DK/Spillefilm
Dear Wendy 2005 Sminkør (suppl. optagelser) DK/Spillefilm
Okay 2002 Sminkør DK/Spillefilm
Halalabad blues 2002 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Jolly Roger 2001 Makeup assistent DK/Spillefilm
Hotellet 2000 Makeup Tv-serie
Olsen bandens første kup 1999 Makeup assistent Tv-serie
Albert 1998 Makeup DK/Spillefilm
Alle tiders julemand 1997 Makeup assistent Tv-serie
Barbara 1997 Sminkør (København) DK/Spillefilm
Krystalbarnet 1996 Special effects makeup, Special effekt-makeup DK/Spillefilm
Hjem til fem 1995 Makeup Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.