enda

Mai Zetterling

(1925 – 1994)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Morfars rejse 1993 Elin Fromm U/Spillefilm
Heksene 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Min elskede - Amorosa 1986 Instruktion, Manus, Klip U/Spillefilm
Bag tremmer 1982 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Om sæler og mænd 1979 Instruktion, Manus U/Dokumentarfilm
Dr. Glas 1968 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Flickorna 1967 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Natteleg 1966 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Elskende par 1964 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Kun for to er legen go' 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Bank under bordet 1954 Medvirkende U/Spillefilm
Musik i mørke 1947 Medvirkende U/Spillefilm
Frieda 1947 Medvirkende U/Spillefilm
Driver dug, falder regn 1946 Medvirkende U/Spillefilm
Forfulgt 1944 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.