enda

Maibritt Saerens

(1970 - )

Skuespillerinde. Født 25/5 1970 i Silkeborg.

Uddannet på Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 1999.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Robin 2017 Nadia DK/Spillefilm
Bedrag 2 2016 Susanne Birk Simonsen Tv-serie
Kampen om det tunge vand 2015 Medvirkende Tv-serie
4Reality 2013 Gritt DK/Kort fiktion
Talenttyven 2012 Medvirkende DK/Spillefilm
Hovedløst begær 2011 Hustru DK/Kort fiktion
Alliancen 2008 Medvirkende DK/Kort fiktion
Blå mænd 2008 Kasandra DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 Josefine Rhode Tv-serie
Lysets nøgle 2007 Morellia Tv-serie
2900 Happiness 2007 Charlotte Skovgaard Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Nethe Stjernfeldt Tv-serie
Frederikke 2007 Mor DK/Kort fiktion
Boog & Elliot - vilde venner 2006 Beth U/Spillefilm
Krøniken 2004 Søs Nielsen Tv-serie
Tigerbrødre 2004 Fru Normandin U/Spillefilm
Arsenik og gamle kniplinger 2002 Elaine Tv-film
Skjulte spor 2000 Malene Sørensen, Christians kone Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.