enda

Maj Soya

(1940 - )

Klipper. Født 1/5 1940. Datter af forfatteren Carl Erik Soya.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fingerfænomener 1996 Klip DK/Eksperimentalfilm
Kærlighed ved første desperate blik 1994 Klip, Instruktørassistent DK/Spillefilm
Krummerne 3 - Fars gode idé 1994 Klip DK/Spillefilm
Krummerne 2 - Stakkels Krumme 1992 Klip DK/Spillefilm
Krummerne 1991 Klip DK/Spillefilm
Walter og Carlo i Amerika 1989 Klip DK/Spillefilm
Elvis Hansen - en samfundshjælper 1988 Klip DK/Spillefilm
Kampen om den røde ko 1987 Klip DK/Spillefilm
Barndommens gade 1986 Trailer DK/Spillefilm
Når engle elsker 1985 Klip DK/Spillefilm
Teknik for dig og mig 1982 Klip DK/Dokumentarfilm
Rosa og Susanne fra Nuuk 1982 Klip DK/Dokumentarfilm
Attentat 1980 Klip DK/Spillefilm
Rend mig i traditionerne 1979 Klip DK/Spillefilm
I Skyttens tegn 1978 Klip DK/Spillefilm
Kvinde og job 1977 Klip DK/Dokumentarfilm
Grus i systemet 1977 Klip DK/Dokumentarfilm
I skorpionens tegn 1977 Klip DK/Spillefilm
Kim G. - en cykelrytter på Ordrupbanen 1976 Klip DK/Dokumentarfilm
Brand-Børge rykker ud 1976 Klip DK/Spillefilm
I løvens tegn 1976 Klip DK/Spillefilm
Normannerne 1976 Klip DK/Spillefilm
I Tvillingernes tegn 1975 Klip DK/Spillefilm
I Tyrens tegn 1974 Klip DK/Spillefilm
Mig og mafiaen 1973 Klip DK/Spillefilm
Nu går den på Dagmar 1972 Klip DK/Spillefilm
Gæsterne 1971 Klip DK/Kort fiktion
Skygger 1971 Klipper DK/Kort fiktion
Den lige vej 1970 Klip DK/Kort fiktion
Helle for Lykke 1969 Klip DK/Spillefilm
Jeg elsker blåt 1968 Klip DK/Spillefilm
Min søsters børn vælter byen 1968 Klip DK/Spillefilm
Min søsters børn på bryllupsrejse 1967 Klip DK/Spillefilm
Smukke-Arne og Rosa 1967 Klipper, Scripter DK/Spillefilm
Min søsters børn 1966 Klip DK/Spillefilm
Gys og gæve tanter 1966 Klip DK/Spillefilm
Dyden går amok 1966 Klip DK/Spillefilm
Een pige og 39 sømænd 1965 Klip DK/Spillefilm
Passer passer piger 1965 Klip DK/Spillefilm
Flådens friske fyre 1965 Klip, Scripter DK/Spillefilm
En ven i bolignøden 1965 Klip DK/Spillefilm
Alt for kvinden 1964 Klip DK/Spillefilm
5 mand og Rosa 1964 Klip DK/Spillefilm
Hvad med os? 1963 Klip DK/Spillefilm
Støvsugerbanden 1963 Klip DK/Spillefilm
Svinedrengen og Prinsessen på ærten 1962 Klip DK/Kort fiktion
Weekend 1962 Klip DK/Spillefilm
Een blandt mange 1961 Scripter DK/Spillefilm
Den hvide hingst 1961 Scripter DK/Spillefilm

Som Maj Barkung

Title År Funktion Category
Far laver sovsen 1967 Klip, Scripter DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.