enda

Malene Flindt Pedersen

(1966 - )

Producer. Født 1. september 1966 i London. Uddannet på Den Danske Filmskoles producerlinje, 1991-1995.



Flindt Pedersen har været producer på en lang række kortfilm, dokumentarfilm samt dokumentarserier siden karrierens start i 1995, blandt andet på prisvindende titler som "Så meget godt i vente" af Phie Ambo (2014) og "Naturens uorden" (2015) af Christian Sønderby Jepsen. I 2017 producerede hun også Phie Ambos "...Når du kigger væk", der undersøger den menneskelige bevidsthed.


Malene Flindt Pedersen grundlagde i 1997 dokumentarfilmselskabet Hansen & Pedersen Film og Fjernsyn sammen med instruktør Anders Riis-Hansen. Hun var i perioden 2006-2012 udviklingschef for kort- og dokumentarfilm på Det Danske Filminstitut.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hjerter Dame 2018 Producer DK/Dokumentarfilm
...Når du kigger væk 2017 Producer DK/Dokumentarfilm
De åndssvages historie 2015 Producer Tv-dokumentar
Naturens uorden 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Så meget godt i vente 2014 Producer DK/Dokumentarfilm
Cirkusdynastiet 2014 Producer DK/Dokumentarfilm
Songs From the Soil 2014 Producer DK/Dokumentarfilm
En familie i krig 2004 Produktion DK/Dokumentarfilm
De besatte 2003 Producer DK/Dokumentarfilm
Drengene fra Vollsmose 2002 Producer DK/Dokumentarfilm
You can't eat fishing 1999 Produktion DK/Kort fiktion
Sort Hjerte 1995 Producer DK/Kort fiktion
Sort sjæl 1994 Producer DK/Kort fiktion
Don't Give a Fox 0 Produktionssupervisor Dokumentarserie

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Grand Prix 2003 Odense Internationale Film Festival 2003 besatte
Grand Prix 2015 Ile de France, FIFE, Environmental Film Festival 2015 Så meget godt i vente
Nicholas School Environmental Award 2015 Durham, Full Frame 2015 Så meget godt i vente
Internationale pris for lange dokumentarfilm 2016 Warszawa, Against Gravity 2016 Naturens uorden
Bedste Internationale Dokumentar Film 2016 München Documentary Festival 2016 Naturens uorden
Grand Prix 2016 Seoul, EBS International Documentary Festival 2016 Naturens uorden
Senior Jury prisen 2016 Budapest Documentary Film Festival 2016 Naturens uorden
Hovedprisen i Let Them Be Normal Sektionen 2016 Budapest Documentary Film Festival 2016 Naturens uorden
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Tallinn, DocPoint 2018-02-01 ...Når du kigger væk
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 2018-01-23 Så meget godt i vente
Tehran, Cinéma Vérité, Documentary Film Festival 2017-12-10 Naturens uorden
Amsterdam, IDFA 2017-11-15 ...Når du kigger væk
Reykjavik Film Festival 2017-09-28 ...Når du kigger væk
Sheffield Doc/Fest 2017-06-09 ...Når du kigger væk
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 2017-04-27 ...Når du kigger væk
CPH:DOX 2017-03-16 ...Når du kigger væk
Budapest Documentary Film Festival 2016-09-24 Naturens uorden
Seoul, EBS International Documentary Festival 2016-08-21 Naturens uorden
Warszawa, Against Gravity 2016-05-13 Naturens uorden
München Documentary Festival 2016-05-05 Naturens uorden
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 2016-04-28 Naturens uorden
Zagreb, Festival Of Tolerance 2016-04-12 Naturens uorden
Thessaloniki Documentary Festival 2016-03-18 Naturens uorden
Oslo EuroDoc Film Festival 2016-03-09 Naturens uorden
Prague, One World Human Rights Film Festival 2016-03-07 Naturens uorden
Göteborg International Film Festival 2016-01-29 Naturens uorden
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 2016-01-25 Naturens uorden
Berlin European Film Academy Awards 2015-12-12 Så meget godt i vente
Amsterdam, IDFA 2015-11-18 Naturens uorden
CPH:DOX 2015-11-06 Naturens uorden
Lübeck, Nordische Filmtage 2015-11-04 Cirkusdynastiet
Sao Paulo Int. Film Festival 2015-10-22 Så meget godt i vente
Hamptons Film Festival 2015-10-08 Så meget godt i vente
Reykjavik Film Festival 2015-09-24 Cirkusdynastiet
Bergen International Film festival 2015-09-23 Så meget godt i vente
Malmö Nordisk Panorama 2015-09-18 Så meget godt i vente
Dokufest Prizren 2015-08-08 Så meget godt i vente
Melbourne Film Festival 2015-07-30 Så meget godt i vente
Traverse City Film Festival 2015-07-28 Så meget godt i vente
Giffoni Film Festival 2015-07-17 Cirkusdynastiet
Sheffield Doc/Fest 2015-06-05 Cirkusdynastiet
Sydney Film Festival 2015-06-03 Så meget godt i vente
Docsbarcelona 2015-05-25 Så meget godt i vente
Warszawa, Against Gravity 2015-05-09 Så meget godt i vente
München Documentary Festival 2015-05-07 Cirkusdynastiet
London, UK Green Film Festival 2015-05-03 Så meget godt i vente
Vancouver, DOXA Film and Video Festival 2015-05-01 Så meget godt i vente
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 2015-04-23 Cirkusdynastiet
Beijing International Film Festival 2015-04-16 Så meget godt i vente
Durham, Full Frame 2015-04-09 Så meget godt i vente
Moscow Week of Nordic Docs 2015-04-08 Cirkusdynastiet
Thessaloniki Documentary Festival 2015-03-13 Så meget godt i vente
Austin, SXSW Film Festival 2015-03-13 Så meget godt i vente
Prague, One World Human Rights Film Festival 2015-03-02 Så meget godt i vente
Tempo Dokumentärfestival 2015-03-02 Cirkusdynastiet
Berlinale 2015-02-05 Så meget godt i vente
Ile de France, FIFE, Environmental Film Festival 2015-02-03 Så meget godt i vente
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 2015-01-27 Så meget godt i vente
Göteborg International Film Festival 2015-01-23 Cirkusdynastiet
Amsterdam, IDFA 2014-11-19 Så meget godt i vente
CPH:DOX 2014-11-06 Så meget godt i vente
Volda The Norwegian Documentary Festival 2004-04-21 besatte
Aarhus Filmfestival 2003-10-22 besatte
Odense Internationale Film Festival 2003-08-11 besatte
München Documentary Festival 2003-05-03 besatte
Odense Internationale Film Festival 2002-08-12 Drengene fra Vollsmose
Vilnius and Klaipeda Int. Short Film Festival 2001-09-15 You can't eat fishing
Belo Horizonte International Short Film Festival 2001-05-29 You can't eat fishing
Oberhausen Kurzfilmtage 2000-05-04 You can't eat fishing
Göteborg International Film Festival 2000-01-28 You can't eat fishing
Odense Internationale Film Festival 1999-08-16 You can't eat fishing
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.