enda
Person

Malene Flindt Pedersen

(1966 – )

Producer. Født 1. september 1966 i London. Uddannet på Den Danske Filmskoles producerlinje 1991-1995.

Flindt Pedersen har været producer på en lang række kortfilm, dokumentarfilm samt dokumentarserier siden karrierens start i 1995, blandt andet på prisvindende titler som ''Så meget godt i vente'' (2014), ''Naturens uorden'' (2015), ''...Når du kigger væk'' (2017), ''Hjerter Dame'' (2018) og ''Genopdagelsen'' (2019).

Malene Flindt Pedersen grundlagde i 1997 dokumentarfilmselskabet Hansen & Pedersen Film og Fjernsyn sammen med instruktør Anders Riis-Hansen. Hun var i perioden 2006-2012 udviklingschef for kort- og dokumentarfilm på Det Danske Filminstitut.
Filmografi
Titel År Funktion Kategori
De Umyndige 2023 Producer DK/Dokumentarfilm
Cornelis Vreeswijk: Nogle går rundt i udtrådte sko 2023 Co-producer U/Dokumentarfilm
Organiseret vildskab 2022 Producer DK/Dokumentarfilm
Rejsen til isens indre 2022 Producer DK/Dokumentarfilm
Det er ikke slut endnu 2021 Producer DK/Dokumentarfilm
70/30 2021 Producer DK/Dokumentarfilm
Fra det vilde hav 2021 Producer DK/Dokumentarfilm
Show Dancer 2020 Producer DK/Dokumentarfilm
Genopdagelsen 2019 Producer DK/Dokumentarfilm
Sigtet for at redde liv 2019 Producer DK/Dokumentarfilm
Se mig når du sover (oversigt) 2019 Producer Dokumentarserie
Vakuum 2019 Producer Fiktionsserie
Ulveland 2019 Producer DK/Dokumentarfilm
Se mig når du sover 5:7 – Nattevagten 2019 Producer Dokumentarserie
Se mig når du sover 6:7 – Når alting springer ud 2019 Producer Dokumentarserie
Se mig når du sover 7:7 – Frogg season 2019 Producer Dokumentarserie
Se mig når du sover 3:7 – Man kan ikke spole tiden tilbage 2019 Producer Dokumentarserie
Se mig når du sover 4:7 – Semlalis Berlingo 2019 Producer Dokumentarserie
Se mig når du sover 2:7 – Står heroppe 2019 Producer Dokumentarserie
Se mig når du sover 1:7 – De lyse nætters tid 2019 Producer Dokumentarserie
Fat Front 2019 Producer DK/Dokumentarfilm
Min uimodståelige mand 2019 Producer DK/Dokumentarfilm
Vakuum 1:9 – Synes du jeg er irriterende? 2019 Producer Fiktionsserie
Vakuum 2:9 - Hvis man virkelig Ville 2019 Producer Fiktionsserie
Vakuum 3:9 – Undskyld jeg skød dig 2019 Producer Fiktionsserie
Vakuum 4:9 – Som to prikker på en ballon 2019 Producer Fiktionsserie
Vakuum 5:9 – Alting roterer 2019 Producer Fiktionsserie
Vakuum 6:9 – Det begynder at slå sprækker 2019 Producer Fiktionsserie
Vakuum 7:9 – Fitness 2019 Producer Fiktionsserie
Vakuum 8:9 – De fatter jo slet ikke hvad der er vigtigt 2019 Producer Fiktionsserie
Vakuum 9:9 – Så jeg mig selv oppefra? 2019 Producer Fiktionsserie
Skaterpigerne - Don''t Give a Fox (oversigt) 2019 Produktionskonsulent Dokumentarserie
Colombia in my Arms 2019 Co-producer U/Dokumentarfilm
Skaterpigerne - Don''t Give a Fox 1:4 2019 Produktionskonsulent Dokumentarserie
Skaterpigerne - Don''t Give a Fox 2:4 2019 Produktionskonsulent Dokumentarserie
Skaterpigerne - Don''t Give a Fox 3:4 2019 Produktionskonsulent Dokumentarserie
Skaterpigerne - Don''t Give a Fox 4:4 2019 Produktionskonsulent Dokumentarserie
Hjerter Dame 2018 Producer DK/Dokumentarfilm
...Når du kigger væk 2017 Producer DK/Dokumentarfilm
Naturens uorden 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
De åndssvages historie 2015 Producer Tv-dokumentar
Så meget godt i vente 2014 Producer DK/Dokumentarfilm
Cirkusdynastiet 2014 Producer DK/Dokumentarfilm
Songs From the Soil 2014 Producer DK/Dokumentarfilm
En familie i krig 2004 Produktion DK/Dokumentarfilm
De besatte 2003 Producer DK/Dokumentarfilm
Drengene fra Vollsmose 2002 Producer DK/Dokumentarfilm
You can''t eat fishing 1999 Produktion DK/Kort fiktion
Sort Hjerte 1995 Producer DK/Kort fiktion
Sort sjæl 1994 Producer DK/Kort fiktion

ARTIKLER OG NYHEDER