enda

Malene Immerkær

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Herrens veje 1 2017 Sminkør Tv-serie
Dræberne fra Nibe 2017 Makeup assistent DK/Spillefilm
Tinkas juleeventyr 2017 Sminkør Tv-serie
Aqua Mamas 2016 Makeup DK/Kort fiktion
Shiva 2015 Sminkør, Kostumier DK/Kort fiktion
Lukas & The Aspies 2015 Kostumeassistent, Sminkeassistent DK/Kort fiktion
Lang historie kort 2015 Sminkør DK/Spillefilm
Natten er ung 2014 Makeup DK/Kort fiktion
Sømand 2014 Makeup DK/Kort fiktion
Flyvere i natten 2014 Makeupdesign DK/Kort fiktion
Et gensyn 2014 Sminkør, Kostumier DK/Kort fiktion
Tomgang 2013 Sminkør Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.