enda

Marcus Strøbye Hansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Swinger 2016 Visual effects DK/Spillefilm
Undercover 2016 Grafik, Visual effects DK/Spillefilm
Familien Jul - i nissernes land 2016 Compositing DK/Spillefilm
Lev stærkt 2014 Compositing DK/Spillefilm
Lego Friends 2014 3D-animation Tv-serie
The Stranger Within 2013 Compositing DK/Spillefilm
Lækre til vi dør 2013 Compositing DK/Kort fiktion
Smagen af livet 2012 Visual effects DK/Kort fiktion
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 3D stereoscopic production DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.