enda
Person

Maria Bonnevie

(1973 – )

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Druk 2020 Anika DK/Spillefilm
Unge Astrid 2019 Hanna U/Spillefilm
En chance til 2015 Anna DK/Spillefilm
Skammerens datter 2015 Melussina DK/Spillefilm
Uskyld 2012 Medvirkende U/Spillefilm
Englen 2009 Lea U/Spillefilm
Det som ingen ved 2008 Ursula Matsberg DK/Spillefilm
The Banishment 2007 Medvirkende U/Spillefilm
Truslen 2004 Inger U/Spillefilm
Reconstruction 2003 Aimee Holm/Simone DK/Spillefilm
Dag og nat 2003 Elskerinden (Sarah) DK/Spillefilm
Jeg er Dina 2002 Dina U/Spillefilm
Himmelfald 2002 Juni U/Spillefilm
Hr. Boe & co''s Anxiety 2001 Xenia DK/Kort fiktion
Tsatsiki, moren og politimanden 1999 Elin U/Spillefilm
Jerusalem 1996 Gertrud U/Spillefilm
Telegrafisten 1993 Pernille U/Spillefilm
Den hvide viking 1992 Medvirkende Tv-serie