enda

Maria Köpf

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Flaskepost fra P 2016 Executive producer DK/Spillefilm
I am Here 2014 Co-producer DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Co-producer DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Co-producer (Tyskland) DK/Spillefilm
Into the White 2012 Co-producer U/Spillefilm
En kongelig affære 2012 Co-producent DK/Spillefilm
Hannahs valg 2009 Executive producer U/Spillefilm
Mammut 2009 Co-producer U/Spillefilm
Heaven 2001 Produktion U/Spillefilm
Krigeren og kejserinden 2000 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.