enda
Person

Maria Møller Kjeldgaard

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Ekko af kærlighed 2024 Producer DK/Dokumentarfilm
Kalak 2023 Producer DK/Spillefilm
Stille liv 2023 Producer DK/Spillefilm
Kød & blod 2020 Produktionsleder, 2. unit DK/Spillefilm
Psykosia 2019 Produktionsleder DK/Spillefilm
Holiday 2018 Line producer DK/Spillefilm
Sange i solen 2017 Producer DK/Spillefilm
Sombra 2016 Producer DK/Kort fiktion
Aqua Mamas 2016 Producer DK/Kort fiktion
Enkebal 2015 Produktion DK/Kort fiktion
En parmiddag 2015 Producer DK/Kort fiktion
Sømand 2014 Producer DK/Kort fiktion
Skrå brædder 2013 Producer DK/Kort fiktion
Antboy 2013 Producerassistent DK/Spillefilm
Flugten til Hollywood 2012 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Belinda Beautiful 2012 Producerassistent DK/Kort fiktion
Tilstand 2011 Runner DK/Kort fiktion