enda

Maria Møller Kjeldgaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Psykosia 2019 Produktionsleder DK/Spillefilm
Kød & blod 2019 Produktionsleder, 2. unit DK/Spillefilm
Holiday 2018 Line producer DK/Spillefilm
Sange i solen 2017 Producer DK/Spillefilm
Sombra 2016 Producer DK/Kort fiktion
Aqua Mamas 2016 Producer DK/Kort fiktion
Enkebal 2015 Produktion DK/Kort fiktion
En parmiddag 2015 Producer DK/Kort fiktion
Sømand 2014 Producer DK/Kort fiktion
Skrå brædder 2013 Producer DK/Kort fiktion
Antboy 2013 Producerassistent DK/Spillefilm
Flugten til Hollywood 2012 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Belinda Beautiful 2012 Producerassistent DK/Kort fiktion
Tilstand 2011 Runner DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.