enda

Maria Savery

(1968 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Darling 2017 Balletlærer DK/Spillefilm
Nynne 2006 Hans kone Tv-serie
Historien om en mor 2005 Moderen DK/Kort fiktion
Krøniken 2004 Instruktørassistenten Tv-serie
At kende sandheden 2002 Stand-in for Frk. Frölich, Stand-in DK/Spillefilm
Mistænkt 2001 Pia Eriksen Spil
De udvalgte 2001 Sygeplejerske Tv-serie
Ugeavisen 1990 Jette Kaas Tv-serie
Camping 1990 Cykelpige DK/Spillefilm
Den røde tråd 1989 Danser DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.