enda

Maria Stenz

(1940 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den skaldede frisør 2012 Medvirkende DK/Spillefilm
Mors dag 2005 Medvirkende DK/Kort fiktion
Nordkraft 2005 Marias mor DK/Spillefilm
Gotha - kult, kitsch og b-film 1996 Medvirkende Tv-serie
Trolderiks posthule 1992 Lafayette Tv-serie
Trolderiks Julekalender 1991 LaFayette/Tiptroldemor Tv-serie
Torvet 1981 Bagerjomfru Tv-serie
Ingermarie og Adam 1:3 1979 Stemme Tv-serie
Ingermarie og Adam 2:3 1979 Stemme Tv-serie
Ingermarie og Adam 3:3 1979 Stemme Tv-serie
En enkelt til Waterloo 1976 Medvirkende Tv-film
Jullerup Færgeby 1974 Stemme Tv-serie
Alice i eventyrland 1972 Medvirkende DK/Kort fiktion
Stille dage i Clichy 1970 Medvirkende DK/Spillefilm
Legestue 1969 Maria Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.