enda

Maria Stokholm

(1971 – )

Skuespiller. Født 28/6 1971. Uddannet fra Statens Teaterskole 1996.


Se mere på www.mariastokholm.dk.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Perfekte steder 2017 Cille Tv-serie
Trekanter af lykke 2014 Birgitte DK/Kort fiktion
Kampen 2013 Alice DK/Kort fiktion
Headhunter 2009 Advokat DK/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Helen Tv-serie
De tre musketerer 2006 Milady DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Benedikte Tv-serie
Dommeren 2005 Sekretær DK/Spillefilm
Klovn 2005 Tilde, Stig Rossens kæreste Tv-serie
Mellem os 2003 Veronika DK/Kort fiktion
Forsvar 2003 Lærke Moesgaard Tv-serie
Den serbiske dansker 2001 Bente Carlsen Tv-film
Rejseholdet 2000 Nana Tv-serie
Skjulte spor 2000 Lisbeth, Martins kone Tv-serie
Klinkevals 1999 Ingeborg DK/Spillefilm
Nattens engel 1998 Rebecca DK/Spillefilm
Strisser på Samsø 1997 Lone Tv-serie
Mors dag 1996 Stella Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.